bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

termini, cene in koordinacija:
Tamara 031 737 043
(ob delavnikih od 12 - 13h)

drugo:
Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

[email protected]

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

Individualni rebirthing - krožno povezano dihanje

 

Individualno delo priporočamo udeležencem, ki si želijo intenzivnejšega in rednega kontinuiranega dela. Trajni rezultati se pokažejo po vsaj 10 zaporednih srečanjih v intervalu vsakih 6 - 10 dni.

Individualni rebirthing običajno izvajamo v za to opremljenem prostoru v okolici Domžal. Za intenziven proces je najpomembnejše udobje udeleženca in okolje, v katerem se lahko udeleženec popolnoma sprosti. Zato je prostor prijeten, topel in opremljen z vodno posteljo.

Prednosti individualnih srečanj so v tem, da se rebirther posveti samo vam, da se z njim lahko zaupno pogovorite o vsem, o čemer bi se želeli, da čas srečanja namenite samo sebi in da je proces integracije usmerjen izključno vašemu doživetju.

Srečanje povprečno traja 120 minut:

  • pogovor in sproščanje 20 - 30 minut
  • dihalna tehnika rebirthing 60 - 70 minut
  • integracija 20 - 40 minut

 

CENA:
50,00 eur za 60 minut. Srečanje povprečno traja 120 minut.
*Popust 20 % za člane skupine 'Janja Urbančič'

INFORMACIJE: Če vas zanima individualno delo, nam pišite [email protected] ali nas pokličite, ob delavnikih med 14. in 18. uro na  041 662 484 in dogovorili se bomo o vsem potrebnem.

Opomba: Zaradi intenzivnosti dela in močnih čustvenih odzivov delavnica ni primerna za psihično zdravljene ljudi, odvisnike od drog, nosečnice, epileptike, astmatike ali za ljudi s težjimi telesnimi oziroma duševnimi težavami. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, o tem pred prijavo na delavnico obvestite organizatorja. Delavnice se lahko udeležijo starejši od 18 let.

delavnice
ples po ognju
rebirthing
ishmech
vrtenje
dinamična meditacija
kundalini meditacija
intenziv razsvetljenja
odnosi
ženski krogi
poletni kampi 2019
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih