bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

termini, cene in koordinacija:
Ksenija 040 650 665
(ob delavnikih od 13 - 15h)

drugo:
Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

[email protected]

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

Ishmech - tedenske delavnice v Kopru in Divači

 

Z koncem septembra se začnejo redna tedenska srečanja gibalno-plesne metode Ishmech v Kopru in v Divači. Program vodi Denis Jakomin, praktikant programa Ishmech Praktik pod vodstvom Kristine De Ventus, trenerke Ishmecha. 

Vpisujemo do zasedenosti prostora. Če bi želeli metodo preizkusiti, preden se vpišete, lahko pridete na 1 informativno srečanje; cena za to je 5,00 eur. Prosimo za predhodno najavo na [email protected] ali 040 303 578 Matejci (ob delavnikih 11-16h.

Kaj je Ishmech?

Koprčan Denis Jakomin je po izobrazbi diplomirani ekonomist. Z Ishmechem se je srečal pred 10 leti, izobraževalni program Ishmech Praktik pa obiskuje 2 leti. Njegova izjemnost je v tem, da resnično obožuje glasbo in se ji zna prepustiti, svoje doživljanje pa zna na svojstven način izraziti preko giba. Užitek ga je gledati, ko pleše. Na njegovih delavnicah boste preko različnih vaj in tehnik v sebi odkrili igrivost, radost, brezmejno svobodo, sproščenost. 

Kristina De Ventus je mednarodno priznana plesalka in plesna pedagoginja s statusom Ministrstva za kulturo RS, svetovna prvakinja v show plesih, večkratna državna prvakinja ter trenerka Ishmecha. Kot balerina je spoznala telo in gibanje do maksimuma zmožnosti. Zato zna udeležence na pospešen in varen način popeljati preko blokad fizičnega telesa do stanja predaje. 

Potek programa
Tako v Kopru kot v Divači bo redna tedenska srečanja vodil Denis Jakomin, približno enkrat mesečno pa bomo ustvarili za vas posebne priložnosti, da boste lahko izkusili Ishmech direktno pod vodenjem Kristine De Ventus.

Kaj lahko pričakujete? 
Gibalno-plesna metoda Ishmech preko specifičnih telesnih vaj, tehnik dihanja in z glasbo človeka postopoma in na izjemno PRIJETEN način pelje k vse večji sproščenosti in prvinskemu (ob)čutenju, ki se začne najprej v telesu in nato vpliva na vse ravni bivanja. Zaradi porajajoče se živosti postanemo bolj nasmejani, polni energije, zanimivi pristni in prijetni; razumemo, kaj je UŽITEK življenja. Metoda sprošča stres, obuja SINAPSE v možganih ter vzpostavlja prisotnost, zavedanje in stabilnost. Z Ishmechem se stabilizira čutenje in fizična struktura celotnega telesa v POPOLNO celoto tega, kar v resnici smo.
Za udeležbo ne potrebujete predznanja ali partnerja oz. partnerke. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska.

 

KONTINUIRANI TEDENSKI TERMINI

PRIJAVE: spletna prijavnica

*KOPER,ob ponedeljkih, 20:00 - 21:10 
Začetek programa: 24. 9. ko je uvodno in predstavitveno srečanje. Cena tega srečanja je 5€.

Ko je termin na praznik ali dela prost dan, smo prosti tudi mi.

NAVODILA ZA POT:
Koper, Zadruzni dom Bertoki, Cesta Borcev 1, 6000 Koper
Mala dvorana 2. nadstropje, vhod zadaj.
V podhodu vstopite skozi mala desna vrata nato po stopnicah do vrha in nato v hodniku desno.
Če ne najdete, pokličite Denisa 041 326 111.

 

*DIVAČA, vrtec Divača, Kosovelova 9
ob sredah, 19:30 - 20:40
Začetek programa: 26. 9. ko je uvodno in predstavitveno srečanje. Cena tega srečanja je 5€.

Ko je termin na praznik ali dela prost dan, smo prosti tudi mi.

NAVODILA ZA POT:
Vhod je z vrha objekta; ne skozi glavni vhod v vrtec. Greste vzdolž parkirišč ob cesti po klancu navzgor, obhodite zeleno ograjo, pridete na manjšo ploščad. Na desni strani vidite steklena vrata in prižgano luč. Če ne najdete, pokličite Matejci 040 303 578.

 

CENA: Kot 'mesec' veljajo 4 zaporedna srečanja:

  1. mesečno plačilo 
    mesečni obrok 45 eur, za 4 zaporedne obiske
  2. plačilo za trimesečje
    enkratno plačilo za 3 mesece 120 eur, za 12 zaporednih obiskov
  3. prvo informativno ali uvodno/predstavitveno srečanje  5 eur

Morebitne odsotnosti lahko s predhodno najavo nadomeščate v katerikoli drugi Ishmech kontinuirani tedenski skupini v Kopru, Divači in Ljubljani. Neizkoriščeni obiski plačanega obdobja niso prenosljivi v naslednje obračunsko obdobje.

PRIJAVE: spletna prijavnica

Ko pošljete spletno prijavnico, čez nekaj sekund dobite v vaš e-poštni predal avtomatsko generirano  sporočilo. Če ga ne dobite, poglejte v 'spam/nezaželeno/junk/vsiljeno' pošto. Če ga nimate, prijavnica ni bila pravilno izpolnjena. 

 

INFORMACIJE: Matejci 040 303 578 (ob delavnikih od 11 - 16h); [email protected]

Več o Ishmechu

Delavnice bomo izvedli ob prijavi vsaj 10 udeležencev. Sicer si organizator pridružuje pravico do odpovedi delavnice. V primeru odpovedi delavnice obvestimo samo prijavljene udeležence.

POTREBŠČINE: Plesali bomo bosi ali v nogavicah. Potrebujete udobna oblačila za prostočasne dejavnosti.  

 

OPOZORILO:  Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje, nosečnice in ljudje s težjimi telesnimi težavami. Prav tako se je ne morejo udeležiti odvisniki od drog. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, se pred prijavo na delavnico posvetujte z organizatorjem.

delavnice
ishmech
rebirthing
vrtenje
ples po ognju
dinamična meditacija
poletni kampi 2019
intenziv razsvetljenja
kundalini meditacija
odnosi
ženski krogi
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih