bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

termini, cene in koordinacija:
Ksenija 040 650 665
(ob delavnikih od 13 - 15h)

drugo:
Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

[email protected]

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

KUNDALINI MEDITACIJA

IZJAVE UDELEŽENCEV


Dobila sem veliko več, kot bi sploh lahko kdaj pričakovala - povsem sem ozdravela.
Zaradi hudega zloma noge v mladosti sem imela zelo zvito hrbtenico (skoliozo) in zdravniki so mi napovedali čedalje hujše težave in z leti vedno večjo sključenost, invalidnost in hude bolečine v starosti. In res sem že imela težave zaradi bolečin v hrbtenici, če sem morala že na kratko stati. S kundalini meditacijo pa se mi je z Bodinovo pomočjo hrbtenica popolnoma poravnala! To pomeni, da ima kundalini energija tolikšno moč, da ti spremeni fizično telo. Danes sem popolnoma zdrava!

dr. Kiki Klimt

Kundalini meditacija je bila posebna izkušnja, saj se mi je poleg fizične spremembe telesa (oblika in videz obraza, sprememba mehkobe telesa, nežnejša hoja, gibljivost ...) spremenilo tudi čustveno doživljanje sveta in ljudi okoli sebe. Človek postane bolj sproščen in s tem tudi bolj zadovoljen, nasmejan, odprt, predvsem pa vsakdanje stvari naenkrat niso več v breme, ampak v veselje. Ne nazadnje pa je zame najpomembnejša sprememba po kundalini meditaciji vsekakor globoka povezanost s partnerjem in razumevanje percepcij drug drugega.
Svet, v katerem živimo, s svojo krutostjo vpliva na vse nas, zato je izjemnega pomena, ko najdeš mehanizem, kako vzdrževati lastno energijo in sproščenost tako telesa kot duha. In vse postane užitek. Kundalini meditacija je zelo zahtevna in prinese tudi marsikatero odrekanje, vendar pa se splača dati vse od sebe in jo izpeljati do konca. Ponosna sem nase, ker sem si dovolila to izkušnjo in vztrajala do konca, ker je rezultat res enkraten!

Jasna Knez,
vodja šole za javno nastopanje in retoriko Povej naGlas

Na kundalini meditacijo sem prišel, da bi videl, ali sem sposoben vsako jutro vstati in določeno obdobje redno delati neko stvar, ne glede na karkoli. Uspelo mi je zdržati do konca. Dobil sem samozavest in zaupanje vase. Zdaj, skoraj leto dni po meditaciji, v vsakdanjem življenju vedno naredim tisto, za kar se odločim. Letos se bom meditacije znova udeležil, kajti pri nekaterih udeležencih sem videl, kaj šele pomeni imeti trajno odprt kundalini!

M. C.

Prišel sem, ker sem želel v svojem življenju nekaj spremeniti. Že poprej sem bil sicer predvsem poslovno uspešen, toda imel sem težave z odnosi, predvsem z intimnimi. Toda sam nisem vedel, kaj in kako. S kundalini meditacijo je postalo moje telo veliko bolj mehko in manj zategnjeno - in tako me vidijo tudi drugi. Postal sem veliko bolj sproščen v odnosu z drugimi ljudmi, predvsem z ženskami, kar je zelo povečalo kakovost mojega življenja.

A. Š.

Trimesečna vsakodnevna meditacija me je povsem spremenila. Kundalini je po moji izkušnji nekaj najboljšega, kar se dela na sebi tiče. Spoznala sem, da v meni obstaja življenje in da sem del vsega, kar obstaja. Prav tako sem uvidela, da nikoli ni bilo drugače, samo JAZ sem mislila, da je moje življenje nekaj posebnega. Pridobila sem tudi veliko čudovitih prijateljev, s katerimi se samo spogledamo, in vemo vse.

Martina, mag. ekonomije

Zakaj bi šel na kundalini? Ne sprašuj, ker tega ne moreš ubesediti. Samo prepusti se. Pride za tabo in ne moreš verjeti, koliko na vseh nivojih in področjih dobiš. Čisto te napolni. Nepojmljivo, neubesedljivo. Samo hvaležen si za vse, kar pride, brez besed, globoko globoko ganjen, hvaležen, boljši.
Življenje je ... enostavno popolnoma drugačno, polnejše in ... ja, kičasto.

Mojca

delavnice
ishmech
rebirthing
vrtenje
ples po ognju
dinamična meditacija
poletni kampi 2019
intenziv razsvetljenja
kundalini meditacija
odnosi
ženski krogi
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih