bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

Marko 041 662 484
(ob delavnikih od 10 - 16h)

[email protected]

Galerija
facebook stran

Copyright Bindu

POLETNI KAMP - IZJAVE UDELEŽENCEV


Preberite si nekaj utrinkov s prejšnjih poletnih kampov. Morda v njih najdete odgovore na morebitna vprašanja, ki se vam porajajo.


Našla sem svojo samozavest. Našla sem sebe. In kar je najpomembneje, živim svoje življenje. To opazijo tudi drugi.

Nina

Kamp je bil intenzivno delo, sproščeno druženje in radost bivanja... kot bi narava skrbela zato da smo, da živimo in da si med seboj izmenjujemo življenje.

Sabina

Za kamp sem se odločil iz enostavnega razloga: ker sem želel narediti nekaj zase! Prišel sem brez pričakovanj in sem doživel veliko čudovitih trenutkov v spoznavanju sebe. Tisto, kar bi želel podeliti z vsemi, je dejstvo, da sem se od vsakega udeleženca na kampu nekaj naučil, počutil sem se varno in sprejeto, kar je zasluga samih udeležencev na kampu kot tudi društva Bindu, katerega člani so kamp organizirali zelo uspešno. Seveda grem na kamp tudi to leto ... po nove odgovore in vprašanja.

Andrej

Ljudje, ki jih nisem poznala, so mi v nekaj dneh razkrili svoje misli, občutke, značaje, in mi za vedno prirasli k srcu. Postala sem radovedna, željna novih spoznanj in rahlo prestrašena. Ampak zdaj vem, da bom strah premagala in da sem še malo močnejša. Prostor nad Donavo je nepopisno lep in ponuja možnost, da naravo doživiš v njenem bistvu ter resnično pozabiš na moderni svet, v katerega sem se kar malo težko vrnila.

Ana

Na kampu se mi je odprlo veliko novih pogledov na moje življenje in na življenje sploh. Nekateri so zelo šokantni. Verjetno bi do vseh nalepk, zavor in zaprtosti, ki sem jih odkrila tekom tega tabora, prišla tudi sama, vendar bi zanje potrebovala leta, na kampu pa sem jih dobila na pladnju. Samo vzeti sem morala.

Nada

Kamp mi je pomagal na več področjih:
Ugotovil sem, da obstajajo še neke druge stvari, za katere sem nekdaj mislil, da so znanstvena fantastika. Poleg ugotovitve, da obstajajo, jih lahko tudi doživiš. Na kampu sem rešil nekaj problemov in dilem. Spoznal sem Bodina, ki mi še danes pomaga za boljši jutri. Hodil sem po ognju, česar si prej nisem mogel niti predstavljati. Čas ni bil pomemben, kar se ni zgodilo že veliko let. Spoznal sem nekaj ljudi, ki so mi sedaj blizu. Način dela je neobičajen, vendar zabaven in raznovrsten in na ta način lahko dosežeš več.

Marjan

Všeč mi je bilo, da smo res veliko delali in da so bili rezultati opazni takoj. Bila sem že na podobnih dopustih-delavnicah, kjer si šel lahko v mesto na potep ali na pivo s prijateljem, če se ti je tako zahotelo. Z Bindujevci pa se zabavaš na drugačen način. Odpreš se drug drugemu, raziskuješ sebe in se pristno radostiš. Dolgi večeri ob ognju so možnost za pogovor, aktivni dnevi pa možnost za preskok samega sebe.

Alja

delavnice
ishmech
rebirthing
vrtenje
ples po ognju
dinamična meditacija
poletni kampi 2019
intenziv razsvetljenja
kundalini meditacija
odnosi
ženski krogi
izziv - riziko
šamanska savna

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih