bindu header image

Društvo za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj

slika

INFO

040 423 719

[email protected]facebook stran

Copyright Bindu

 

Bindu Točka


Srečanja Bindu Točka so namenjena Bodinovim predavanjem o poti srca in ljubezni. Preživite večer v družbi strokovnjaka, ki je dobrih 40 let posvetil poti srca.

KDAJ: trenutno ni razpisanega termina

KJE: Ljubljana

Bodin je predan raziskovalec človekovega delovanja. Zaradi širokega znanja, ki si ga je pridobil na svoji poti, ki ga je vodila tudi v številne odmaknjene kraje po svetu, kjer je staro znanje še živo, in zaradi bogatih izkušenj, ki si jih je nabral pri vodenju različnih delavnic, se v zadnjem času nanj obrača vse več ljudi, ki iščejo pot k srečnejšemu življenju. O ljubezni pravi:

''Če želite spoznati ljubezen, se morate odpreti. Pojdite globoko vase, poniknite v srce. Ugotovite, zakaj vas boli, ko vas nekdo prizadene, pojdite še globlje in globlje, dokler ne najdete vibracije, ki je tako močna, da vas bo neustavljivo potegnila v življenje.''

Preberi celoten prispevek

V branje priporočamo nekaj njegovih člankov:
 

 

Bodina je že kot 15-letnika resnično zanimalo le, kaj je to človek, kako deluje in zakaj tako deluje. 40 let raziskovanja najrazličnejših svetovnih kultur, neštetih tehnik in predvsem osebnih spoznanj se je prepletlo v paleto tega, kar danes Bodin je. Vedno deluje iz trenutka, vedno je pripravljen v nepripravljenosti. Govori izključno o tem, kar je sam izkusil, spoznal in razumel do potankosti. Odlikuje ga izvrstna sposobnost apliciranja različnih tehnik v vsakdanje življenje. Poudarja, da je najpomembnejša lastna izkušnja resnice, ne pa slepo sprejemanje znanja in verovanja od drugih ljudi. Zato je njegovo vodilo: "Ne verjemi nič, preveri vse."

 

INFORMACIJE: [email protected]
 

 

 
delavnice

o društvu

slika

Spoštovana obiskovalka, spoštovani obiskovalec spletne strani društva Bindu. Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki hranijo vaše prednostne izbire in druge informacije ter spremljajo obiskanost spletne strani, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o piškotkih